Başkan Akın ve ekibi devam eden projeleri inceledi

Projeleri hayata geçirmek ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmeti en kısa sürede ulaştırmak için tüm birimleri ile gece gündüz çalışan Turgutlu Belediyesi, merkez ve kırsal mahallerdeki yatırımlarını sürdürüyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla hizmet seferberliğine devam ederken bir yandan da vatandaşlarla bir arada olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda bir takım mahalle ziyaretlerinde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; Yukarıbozkır, Baktırlı, Çepnidere, Selvilitepe Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Akın, Baktırlı ve Yukarıbozkır Mahallelerinde çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler de verdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu’da eş zamanlı olarak devam eden proje ve yatırımları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu ile ilgili ekiplerden bilgi aldı. Başkan Akın’ın ilk durağı yapımı yüzde 90 seviyelerine ulaşan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ile Halı saha projesi oldu. Başkan Akın, ikinci durağında ise geçtiğimiz haftalarda temeli atılan Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’ni inceledi. Son olarak Turgutlu’nun en büyük sorunlarından birini ortadan kaldıracak proje olan ve yapımı yüzde 50 seviyelerine gelen Cuma Pazarı’nın çalışmalarını yerinde takip etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ziyaret ve inceleme turuna Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş ve muhtarlar eşlik etti.