Ak Parti'li Mürşit Gediz'i Turgutlular bağrına bastı

AK Parti Manisa milletvekili adayı Mürşit Gedizli, seçim çalışmaları kapsamında Manisa Turgutlu ilçesinde  Altay Meydan'ında mahalle sakinlerle bir araya geldi.

İlçe halkı tarafından coşkuyla karşılanan Gedizli, "Allah'ın izniyle 14 Mayıs akşamı Liderimiz, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak ilan edeceğiz. AK Partimizi de Manisamız başta olmak üzere Türkiye genelinde birinci parti olarak rekor bir oyla zafere taşıyacağız" dedi.

Gösterilen coşku ve destek karşısında vatandaşlara teşekkür eden Gedizli, "Manisa'mızın tüm ilçelerinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımızın bize verdiği destek ve güç ile birlikte 14 Mayıs'ı zaferle taçlandıracağız" diye konuştu. AK Partili Gedizli'ye  ziyaretlerde Ak Parti Manisa 22 dönem Milletvekili Süleyman Turgut, Milletvekili Aday Adayı Müjdat Şeran, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Kazım Dilek,Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Ömer Baysan, AK Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş ve Meclis Üyeler partilileri eşlik etti.