Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Turgutlu Haberleri 25.03.2019 390 Görüntüleme

22. Dönem Ak parti Manisa Milletvekili Süleyman Turgut,dan Bomba Açıklamalar Acarlar Mahallesinde Halka Hitap Etti

2009 Yılında Biz Meydanlarda Serhat Orhan “La İlgili Ak Partinin Adayı Olduğu Zaman Çıkıp Onunla Birlikte Konuşmalarımızı Yaptık. Şimdi Geldiğimiz Gibi Şimdi de Duyuyorumki O Konuşmaları İzletirirmiş Ben Burdan Kısa Bir Söyleyim Değerli Kardeşim Değerli Serhat Orhan O Zaman Ak Partinin Belediye Başkanın Adayıydın Arkanda Ak Partinin Millet Vekilleri Ve Tayip Erdoğan Vardı Şimdi Büyük Birlik Partisinin Adayısın Arkanda Ak Partinin Millet Vekilleri Ve Tayip Erdoğan Yok Bu Kadar Basit O Yüzden Şimdi O Günki Söyleyipte Çıkartıpta Tekrar O Günleri Hayal Etmenin Bir Alemide Yok Bence Bugünü Konuşmak Lazım Biz Yine Aynı Şeyleri Söylüyoruz O Gün Nasıl İktarla Aynı Dili Konuşan Belediye Dediysek Bugünde İttifak taki İktarla Aynı Dili Konuşan Belediye Diyoruz Bizim Sözümüz Özümüz Bir O Yüzden Ne Olur Bunlara Çok Fazla Fırsat Vermeyin .

Hazır Site by Uzman Tescil